Suomen otolaryngologiyhdistys ry

Tutkijaverkosto

KNK -tutkijaverkosto on nuorten tutkijoiden perustama verkosto, jonka tarkoituksena on tuoda näkyvyyttä korva-, nenä- ja kurkkutautien alan tutkimukselle, edistää tutkijoiden yhteistyötä ja tarjota tutkijakoulutusta. Verkosto aloitti toimintansa keväällä 2016.

Yhtenä tutkijaverkoston tavoitteista on järjestää säännöllistä koulutusta tutkimukseen liittyen. Tulevien tutkimusseminaarien ajankohdat löydät ORL-yhdistyksen tapahtumasivulta. KNK -tutkijaverkosto kokoaa ORL -yhdistyksen sivuille tietoa erikoisalamme käynnissä ja suunnitteilla olevista tutkimushankkeista Suomessa sekä alan uusista suomalaisista väitöskirjoista, artikkeleista ja kokouspostereista. ORL-yhdistyksen sivuille kootaan myös materiaalipankki tutkijoiden tueksi.

Korvatautien tutkimussäätiö on myöntänyt apurahaa tutkijaverkoston toiminnan tukemiseen.

Yhteystiedot
PJ Pekka Tamminen, Tampere
Sihteeri Jaakko Piitulainen, Turku
Rahastonhoitaja Veera Luukkainen, Helsinki

Eeva Haapio, Turku
Argyro Bizaki, Tampere
Ulla Lantto, Oulu
Joonas Toivonen, Turku
Maria Heikkinen, Kuopio

 

AJANKOHTAISTA

 

Osallistu posterikilpailuun!

KNK-tutkijaverkosto järjestää kevään 2019 ORL-päivillä 7.-8. helmikuuta Helsingissä posterisession yhteistyössä ORL-yhdistyksen ja Korvatautien tutkimussäätiön kanssa. Nyt on erinomainen tilaisuus tuoda omaa tieteellistä työtä tunnetuksi kotimaiselle kollegakunnalle!
Lähetä abstraktisi 12.12.2018 mennessä osoitteeseen arbizaki@gmail.com. Voit lähettää yhden tai useamman abstraktin. Myös aiemmin muissa kokouksissa vuosien 2018-2019 aikana esitetyt työt huomioidaan. Posterin maksimimitat 98 x 118 cm. Kolme parasta posteria palkitaan!