Suomen otolaryngologiyhdistys ry

Tutkijaverkosto

KNK -tutkijaverkosto on nuorten tutkijoiden perustama verkosto, jonka tarkoituksena on tuoda näkyvyyttä korva-, nenä- ja kurkkutautien alan tutkimukselle, edistää tutkijoiden yhteistyötä ja tarjota tutkijakoulutusta. Verkosto aloitti toimintansa keväällä 2016.

Yhtenä tutkijaverkoston tavoitteista on järjestää säännöllistä koulutusta tutkimukseen liittyen. Tulevien tutkimusseminaarien ajankohdat löydät ORL-yhdistyksen tapahtumasivulta. KNK -tutkijaverkosto kokoaa ORL -yhdistyksen sivuille tietoa erikoisalamme käynnissä ja suunnitteilla olevista tutkimushankkeista Suomessa sekä alan uusista suomalaisista väitöskirjoista, artikkeleista ja kokouspostereista. ORL-yhdistyksen sivuille kootaan myös materiaalipankki tutkijoiden tueksi.

Korvatautien tutkimussäätiö on myöntänyt apurahaa tutkijaverkoston toiminnan tukemiseen.

Yhteystiedot
PJ Eeva Haapio, Turku
Sihteeri Pekka Tamminen, Tampere
Rahastonhoitaja Jaakko Piitulainen, Turku

Argyro Bizaki, Tampere
Ulla Lantto, Oulu
Veera Luukkainen, Helsinki
Joonas Toivonen, Turku
Tytti Wilberg, Turku

 

AJANKOHTAISTA

Posterisessio kevään 2018 ORL-päivillä

KNK-tutkijaverkosto järjestää kevään 2018 ORL-päivillä posterisession yhteistyössä ORL-yhdistyksen ja Korvatautien tutkimussäätiön kanssa. Nyt on hyvä tilaisuus tuoda omaa tieteellistä työtäsi tunnetuksi kotimaiselle kollegakunnalle. Lähetä abstraktisi 31.12.2017 mennessä osoitteeseen arbizaki@gmail.com. Voit lähettää yhden tai useamman abstraktin. Myös aiemmin muissa kokouksissa vuosien 2017-2018 aikana esitetyt työt huomioidaan. Paras posteri palkitaan.