Suomen otolaryngologiyhdistys ry

Yhdistyksen jäseneksi?

Suomen Otolaryngologiyhdistyksen jäsenyyttä anotaan ko. yhdistyksen hallitukselta. Vapaamuotoinen kirjallinen anomus toimitetaan hallituksen sihteerille allekirjoitettuna. Anomus käsitellään hallituksen kokouksessa, minkä jälkeen hallitus esittää jäseneksi ottamista.

Jäseneksi ottaminen edellyttää, että hakija on henkilökohtaisesti läsnä yhdistyksen kokouksessa, jossa hänen jäsenyysasiaansa käsitellään.

Hakemuksessa tulee olla lyhyesti:

• 1. kotiosoite
  • 2. syntymäaika
  • 3. selvitys omasta taustasta (”pilke silmäkulmassa” noin kolmella lauseella)
  • 4. koulutustausta
  • 5. kokemus korvalääkärin työstä
  • 6. miksi haluaa liittyä yhdistyksen jäseneksi
  • 7. minkä yliopiston erikoistumiskoulutusohjelmaan on ilmoittautunut ja milloin
  • 8. haluatko liittyä SLL:n knk-lääkäreiden alaosastoon *)

*) Jos olet Suomen Lääkäriliiton jäsen, sinut voidaan ottaa myös Suomen Lääkäriliiton Korva-, nenä- ja kurkkutautilääkäreiden alaosaston jäseneksi. Koska alaosaston kokous on vain OL-yhdistyksen kevätkokouksen yhteydessä, syksyllä OL-yhdistykseen liittyneet tulevat halutessaan seuraavana keväänä alaosaston jäseniksi.

Lisäkysymyksiin vastaa yhdistyksen sihteeri.

Hae jäseneksi