Suomen otolaryngologiyhdistys ry

Hae stipendiä CEORL-HNS -kongressiin ensi kesäksi

ORL-yhdistys on saanut mahdollisuuden nimetä yhden stipendiaatin ensi kesän eurooppalaiseen knk-kongressiin (CEORL-HNS). Stipendi kattaa osallistumismaksun (arvo 320 €), mutta muut kulut (mm. matkat ja majoitus) jäävät osallistujan itsensä maksettavaksi. Suosittelemme lämpimästi erilaisten matka-apurahojen hakemista.

Kiinnostuneet voivat lähettää artikkelin nimen ja abstraktitekstin sihteerille (sihteeri@orl.fi). ORL-yhdistyksen hallitus valitsee ehdokkaista Suomen stipendiaatin. Hakemus tulee toimittaa viimeistään 5.12.2023 ja valitun ehdokkaan tiedot lähetetään eteenpäin järjestäjille 14.12.2023 mennessä.

Alla kongressin järjestäjiltä tulleet ehdot stipendin saamiseksi sekä muut valitusta henkilöstä tarvittavat tiedot. Stipendin saajan yläikäraja on 35 v. Huomaathan, että valituksi tulleen pitää toimittaa myös esimiehen todistus. Lisätietoja ja muita ohjeita abstraktin tekemiseen löytyy täältä: https://ceorlhns2024.org/abstract-submission/

*********

The Confederation of European Otorhinolaryngology – Head and Neck Surgery (CEORL-HNS) has contacted the Finnish Society of ORL-HNS to inform about the scholarship program linked to the 7th Congress of European ORL-HNS, from June 15 -19, 2024 in Dublin.

As part of educational program this scholarship will entitle one resident colleague (≤35 years) from Finnish society to free registration for the congress worth 320 euros. As a society you are free to decide how this scholarship will be distributed. We only ask that the recipient submits an abstract to the congress as first author and that this person is announced at your next national conference.

Kindly note the information we need to receive:

  • First name, last name, affiliation, and email address of the nominee
  • Letter of confirmation in English from the head of the department where the nominee works confirming that they fulfill the condition: resident ≤35 years
  • Title of the abstract submitted as first author
  • Copy of the ID or passport of the nominee

facebook