Suomen otolaryngologiyhdistys ry

Syksyn ORL-päivät

Kartta latautuu...

Pvm/aika
Date(s) - 11.10.2018 - 12.10.2018

Sijainti
Scandic Kuopio

Kategoriat


Pediatriaa ja geriatriaa

Ohjelma:

Kuopion syyskokous 2018 ohjelma

 

Ilmoittautuminen:

 

Osallistumismaksu:

Hinta 230 € ja 11.9. alkaen 280 €.
Ilmoittautuminen sisältää illallisen, sitovat ilmoittautumiset illalliselle 1.10. mennessä (ilmoittautumislomakkeen kautta).

Maksutavat:
Osallistumistietojen täyttämisen jälkeen valitaan maksutapa. Osallistumismaksun voi maksaa
1) luottokortilla ilmoittautumisen yhteydessä
2) verkkolaskulla (yritykset/organisaatiot), maksutapalisä 10 €, huomaathan varata oikeat laskutustiedot valmiiksi (OTV-tunnus, operaattori)
3) PDF-laskulla, ei maksutapalisää. Huom! Lasku lähetetään sähköpostiin, jonka jälkeen laskun voi käydä maksamassa pankissa/verkkopankissa.

HUOM! Jos valitset maksutavaksi verkko- tai PDF-laskun, varmistathan että annat laskutustiedot oikein. Laskulle jälkikäteen tehtävistä muutoksista veloitetaan 5 €

 

Majoitus:

Jokainen voi itse varata huoneen majoituskiintiöstä koodilla BSUO111018 11.9.2018 saakka: https://www.scandichotels.fi/kuopio?bookingcode=BSUO111018. Varaukset voi tehdä myös puhelimitse puh. 0200 81800 (0,42 €/min + pvm/mpm) tai sähköpostilla: kuopio@scandichotels.com.Yksittäisen huonevarauksen voi perua kuluitta tulopäivänä klo 18 mennessä.

 

Osallistumisen peruuttaminen:
Peruutusilmoitus tulee tehdä sähköpostilla Aboa kongressi- ja tapahtumapalveluille info@aboaservices.fi 11.9. mennessä. Tämän päivämäärän jälkeen maksuja ei palauteta. Kaikista palautetuista osallistumismaksuista pidätetään 50 €:n käsittelymaksu.

 

Vakuutus
Osallistujia ei ole vakuutettu päivien puolesta, osallistujia kehotetaan hankkimaan oma matkavakuutus.

 

Tapahtuman peruuntuminen:
Mikäli tapahtuma peruuntuisi järjestäjistä riippumattomista syistä, osallistumismaksut palautetaan osallistujille täysimääräisinä. Kokouksen järjestäjän vastuu rajoittuu kyseiseen korvaukseen.

 

 

facebook