Suomen otolaryngologiyhdistys ry

Tutkijaverkosto

Tutkijaverkosto-toimikunnan tavoitteena ja tehtävänä on alamme tutkimuksen näkyvyyden parantaminen sekä tutkijoiden yhteistyön ja verkostoitumisen edistäminen. Näkyviä ja kollegakunnalle avoimia tapahtumia ovat vuosittain kevään ORL-päivien yhteydessä pidettävä posterisessio sekä puolentoista vuoden välein järjestettävä kaksipäiväinen tutkimusseminaari.

Toimikunta toimii yhdistyksen alaisuudessa Korvatautien tutkimussäätiön tuella. Tapahtumista ja toimista tiedottamiseen käytetään yhdistyksen verkkosivuja ja sähköpostilistaa. Toimintakertomus sisällytetään yhdistyksen vuosikertomukseen.

KNK -tutkijaverkosto oli alunperin nuorten tutkijoiden perustama valtakunnallinen verkosto, joka aloitti toimintansa keväällä 2016. Yhdistyksen syyskokouksessa 2023 tutkijaverkostosta päätettiin muodostaa yhdistyksen hallituksen alainen toimikunta ja tämän jälkeen verkoston toiminta on ollut osa yhdistyksen virallista toimintaa.

KNK -tutkijaverkosto kokoaa ORL -yhdistyksen sivuille tietoa erikoisalamme käynnissä ja suunnitteilla olevista tutkimushankkeista Suomessa sekä alan uusista suomalaisista väitöskirjoista, artikkeleista ja kokouspostereista. ORL-yhdistyksen sivuille kootaan myös materiaalipankki tutkijoiden tueksi.

………………………………………………………………………………………………………………………………

ILMOITTAUDU KNK-TUTKIJAVERKOSTON SÄHKÖPOSTILISTALLE

 

linkki ilmoittautumiseen: https://redcap.uta.fi/surveys/?s=CM7N7XT4HL

Sähköpostilistan kautta viestitämme tulevista koulutuksista ja muista ajankohtaisista asioista. Lomakkeella kysytään etunimi, sukunimi ja sähköpostiosoite. Halutessasi voit samassa yhteydessä jättää viestin tutkijaverkostolle. Tallennamme tiedot vain KNK -tutkijaverkoston hallituksen käyttöön eikä niitä luovuteta tai käytetä muuhun tarkoitukseen kuin KNK -tutkijaverkoston toimintaan. Tallennuspalvelu on Tampereen yliopiston IT-palvelujen hallinnoima. Tietojen tuhoamisen ja listalta poistamisen voit pyytää saman linkin kautta

……………………………………………………………………………………………………………………………….

Verkoston jäsenet
PJ Aleksi Laajala, Oulu
Sihteeri Saara Markkanen, Tampere
Rahastonhoitaja Veera Luukkainen, Joensuu

Anniina Sakki, Helsinki
Argyro Bizaki, Tampere
Elise Jaaska, Oulu
Joonas Toivonen, Turku
Laura Ihalainen, Kuopio
Miia Ruuskanen, Turku
Pekka Tamminen, Pori
Riikka Mäkitie, Helsinki

Korvatautien tutkimussäätiö on myöntänyt apurahaa tutkijaverkoston toiminnan tukemiseen.