Suomen otolaryngologiyhdistys ry

Tutkijaverkosto

KNK -tutkijaverkosto on nuorten tutkijoiden perustama verkosto, jonka tarkoituksena on tuoda näkyvyyttä korva-, nenä- ja kurkkutautien alan tutkimukselle, edistää tutkijoiden yhteistyötä ja tarjota tutkijakoulutusta. Verkosto aloitti toimintansa keväällä 2016.

Yhtenä tutkijaverkoston tavoitteista on järjestää säännöllistä koulutusta tutkimukseen liittyen. Tulevien tutkimusseminaarien ajankohdat löydät ORL-yhdistyksen tapahtumasivulta. KNK -tutkijaverkosto kokoaa ORL -yhdistyksen sivuille tietoa erikoisalamme käynnissä ja suunnitteilla olevista tutkimushankkeista Suomessa sekä alan uusista suomalaisista väitöskirjoista, artikkeleista ja kokouspostereista. ORL-yhdistyksen sivuille kootaan myös materiaalipankki tutkijoiden tueksi.

………………………………………………………………………………………………………………………………

ILMOITTAUDU KNK-TUTKIJAVERKOSTON SÄHKÖPOSTILISTALLE

linkki ilmoittautumiseen: https://redcap.uta.fi/surveys/?s=CM7N7XT4HL

Sähköpostilistan kautta viestitämme tulevista koulutuksista ja muista ajankohtaisista asioista. Lomakkeella kysytään etunimi, sukunimi ja sähköpostiosoite. Halutessasi voit samassa yhteydessä jättää viestin tutkijaverkostolle. Tallennamme tiedot vain KNK -tutkijaverkoston hallituksen käyttöön eikä niitä luovuteta tai käytetä muuhun tarkoitukseen kuin KNK -tutkijaverkoston toimintaan. Tallennuspalvelu on Tampereen yliopiston IT-palvelujen hallinnoima. Tietojen tuhoamisen ja listalta poistamisen voit pyytää saman linkin kautta

……………………………………………………………………………………………………………………………….

Verkoston jäsenet
PJ Pekka Tamminen, Tampere
Sihteeri Jaakko Piitulainen, Turku
Rahastonhoitaja Veera Luukkainen, Helsinki

  Aleksi Laajala, Oulu
Anniina Sakki, Kuopio
Argyro Bizaki, Tampere
Eeva Haapio, Turku
Elise Jaaska, Oulu
Joonas Toivonen, Turku
Maria Heikkinen, Kuopio
Miia Ruuskanen, Turku
Saara Markkanen, Tampere

Korvatautien tutkimussäätiö on myöntänyt apurahaa tutkijaverkoston toiminnan tukemiseen.