Suomen otolaryngologiyhdistys ry

D-todistus ja erityispäiväraha

haavisto00, 5 syyskuun, 2023

Kela on ollut yhteydessä yhdistyksen hallitukseen ja toivoo tarkkuuta lasten päiväkirurgisten toimenpiteiden vuoksi kirjoitettaviin todistuksiin. Luethan oheisen Kelan toimittaman tiedotteen asiasta.

Erityishoitoraha päiväkirurgiassa

Yliopistoklinikoiden syksyn tieteelliset meetingit julkaistu

Aleksi Laajala, 28 elokuun, 2023

Jäsenalueella on nyt nähtävissä kaikkien yliopistoklinikoiden tieteellisten meetingien ohjelmat ja osallistumislinkit.

Jäsenkirje lähtenyt, tarkistathan sähköpostisi!

haavisto00, 21 kesäkuun, 2023

Kesäkuun 2023 jäsenkirje on lähetetty jäsenille ja se on luettavissa myös jäsenalueen Dokumenttipankissa (vaatii kirjautumisen).

Jäsenkirjeet toimitetaan vain sähköpostilla, joten päivitäthän tarvittaessa oman sähköpostiosoitteesi sekä salasanan takana olevalle jäsensivustolle (”Muokkaa omia tietoja”) että suoraan yhdistyksen sihteerille (sihteeri@orl.fi). Ikävä kyllä nettisivujen tiedot ja jäsenkirjeen sähköpostilista eivät keskustele keskenään.

Jos et ole saanut jäsenkirjettä, yhteystietosi eivät todennäköisesti ole ajan tasalla. Erityisesti hyvinvointialueet ovat aiheuttaneet osoitemuutoksia, mutta muitakin sähköposteja palautui.

Jos et vielä ole jäsen, voit tehdä hakemuksen nettisivuilla, linkki etusivulla ja tässä: https://www.orl.fi/yhdistys/yhdistyksen-jaseneksi/ . Hallitus käsittelee hakemukset ja uusia jäseniä otetaan ydistykseen seuraavan kerran syyskoulutuspäivillä Oulussa.

Mukavaa kesää kaikille!

 

Pään ja kaulan alueen syövät -kurssille paras palaute vuoden 2023 Lääkäripäivillä

haavisto00, 5 huhtikuun, 2023

Lääkäripäivät antoi kunniamaininnan vuoden 2023 parhaan osallistujapalautteen saaneelle Pään ja kaulan alueen syövät – päivitettyä tietoa yleislääkärille -kurssille. Kurssin järjesti ORL-yhdistys ja kunniamaininnan kävi hakemassa koko järjestelytoimikunnan puolesta dosentti Timo Atula.

Palautteen mukaan kurssi oli erinomainen ja sisälsi uutta tietoa. Sisältöjä pidettiin selkeinä, ja aihe oli kiinnostavasti esitelty. Kurssia pidettiin tapahtuman parhaana ja erittäin hyödyllisenä yleislääkärille. Positiivista palautetta tuli siitä, että puhujat olivat eri paikoista, nuoria ja vanhempia ja vähän eri erikoisaloiltakin. Kurssilla syntyi myös hyvää keskustelua.

Lääkärilehden juttu kuvan kera löytyy täältä: https://www.laakarilehti.fi/terveydenhuolto/laakaripaivien-koulutuspalkinto-ja-kunniamaininnat-jaettiin/

 

Syyspäivien 2022 paras luennoitsija

haavisto00, 20 helmikuun, 2023

Syyskoulutuspäivien 2022 osallistujat äänestivät parhaaksi luennoitsijaksi Antti Aarnisalon, joka luennoi 30.9.2022 aiheesta ”Otologia tulevaisuudessa”.

Onnea!

vanhemmat

Uutisia RSS

Venous Thromboembolism Prophylaxis in Otolaryngologic Patients Using Caprini Assessment

onlinelibrary.wiley.com

The Laryngoscope, EarlyView. Lue lisää

Single-Case Experimental Designs and N-of-1 Trials

jamanetwork.com

This Viewpoint explores the use of single-case experimental designs in… Lue lisää

facebook