Suomen otolaryngologiyhdistys ry

Syyspäivien 2022 paras luennoitsija

haavisto00, 20 helmikuun, 2023

Syyskoulutuspäivien 2022 osallistujat äänestivät parhaaksi luennoitsijaksi Antti Aarnisalon, joka luennoi 30.9.2022 aiheesta ”Otologia tulevaisuudessa”.

Onnea!

Vuoden 2023 korva-, nenä- ja kurkkutautilääkäri

haavisto00, 10 helmikuun, 2023

Vuoden 2023 korva-, nenä- ja kurkkutautilääkäriksi on valittu dosentti Aarno Dietz Kuopiosta. Valiinan teki yhdistyksen hallitus jäseniltä saamiensa ehdotusten perusteella.

Kuopion yliopistollisen sairaalan (KYS) korva-, nenä- ja kurkkutautien klinikan osastonylilääkäri ja osaamiskeskusjohtaja Dietz on valmistunut lääkäriksi ja erikoislääkäriksi Kuopion yliopistosta. Hän on väitellyt tohtoriksi Carl von Ossietzky Universität Oldenburgissa 2014 ja saanut korva-, nenä- ja kurkkutautiopin dosentuurin Itä-Suomen yliopistossa 2020.

Ylilääkärinä Dietz on määrätietoisesti ja oikeudenmukaisesti edistänyt klinikan uudistuksia. Työssä häntä innostaa ja motivoi erityisesti kansainvälinen yhteistyö. Hän on laajasti verkostoitunut sekä tutkimusyhteistyön että kliinisen työn osalta. Dietz luennoi säännöllisesti korvakirurgiasta kansainvälisissä kongresseissa ja osallistuu alan opetukseen.

Aarno on luonut vahvan perustan audiologiselle ja korvakirurgiselle tutkimukselle Itä-Suomen Yliopistossa. Tutkimuksesta on syntynyt niin kansallisia kuin kansainvälisiä diagnostisia ja kirurgisia menetelmiä. Aarnon tutkimushankkeet ovat keskeisesti kohdistuneet hoidon laadun parantamiseen.

Lämpimät onnittelut!

TYKS Korvaklinikka valittu Kestomenestyjäksi

haavisto00, 29 tammikuun, 2023

Suomen Lääkäriliitto ja Nuorten Lääkärien Yhdistys ry julkaisivat erikoistuvien lääkäreiden koulutuspaikkojen kestomenestyjät Lääkäripäivillä Helsingissä. Palkinnon kriteerinä oli viiden tähden koulutuspaikan tuloksen saavuttaminen kaikissa kyselyissä vuosien 2017–2021 aikana. Tähän upeaan saavutukseen kykeni TYKS Korvaklinikka. Klinikan koulutusvastuulääkäri (kova-lääkäri) LT Lotta Ivaska kävi noutamassa palkinnon.

Hyvän koulutuspaikan ominaisuuksia ovat mm. sellainen työkuormituksen taso, joka mahdollistaa oppimisen, koulutuksen suunnitelmallisuus, hyvä perehdytys, joustavat konsultointimahdollisuudet, hyvä ja saatavilla oleva ohjaus, koulutuksiin pääsy, vaikutusmahdollisuudet työhön sekä hyvä työyhteisö ja työilmapiiri.

Lisää kyselystä täältä: https://www.nly.fi/koulutuspaikkakysely/viisivuotiskatsaus/

Onnittelut TYKS Korvaklinikalle erinomaisesta saavutuksesta!

Kova-lääkäri Lotta Ivaska, TYKS Korvaklinikka

vanhemmat

Uutisia RSS

Confirmatory Auditory Brainstem Responses Testing Results in Discordant Outcomes: Implications for Timely Care

onlinelibrary.wiley.com

The Laryngoscope, EarlyView. Lue lisää

Association of Genetic Diagnoses for Childhood-Onset Hearing Loss With Cochlear Implant Outcomes

jamanetwork.com

This cross-sectional study examines the genetic causes of childhood-on… Lue lisää

facebook