Suomen otolaryngologiyhdistys ry

Koulutuskalenteria on päivitetty

Aleksi Laajala, 10 syyskuun, 2021

Käykää tarkistamassa päivitetyt tiedot syksyn koulutuksista. Uutena mm. SKKY: etäseminaari ja laryngologian kurssin ohjelma. ALK:n spresymposiumin ilmoittautumisen takaraja siirtyi myöhemmäksi.

Syyskoulutuspäivät Lahdessa pidetään suunnitellusti live-tapahtumana

Aleksi Laajala, 25 elokuun, 2021

Päijät-Hämeen Hyvinvointiyhtymä on hyväksynyt Lahden syyspäivien suunnitelmat ja olemme saaneet luvan järjestää koulutuspäivät suunnitellusti live-tapahtumana. Pyrimme pitämään tapahtuman mahdollisimman koronaturvallisena ja toivomme, että osallistujilla olisi kaksi rokotetta otettuna kaksi viikkoa ennen tapahtumaa. Koulutuksen ja torstain iltajuhlan aikana pyrimme noudattamaan kahden metrin turvavälejä ja sisätiloissa käytämme maskeja.

Koska koulutuksen varmistuminen viivästyi, halvempaa ilmoittautumisaikaa (240€) on jatkettu 7.9. saakka. Tämän jälkeen osallistuminen on 340€.

Koulutuksen ohjelmaa on päivitetty ja ohjelma jatkuu perjantaina klo 15.00 saakka. Päivitetty ohjelma, ilmoittautumislinkki ja hotellin kiintiötiedot ovat nähtävissä yhdistyksen nettisivuilla. https://www.orl.fi/tapahtumat/2021-syyskoulutuspaivat-ja-yhdistyksen-syyskokous/

Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleeksi koulutukseen pitkän tauon jälkeen!

vanhemmat

Uutisia RSS

Impact of the COVID‐19 Pandemic on the 2021 Otolaryngology Residency Match: Analysis of the Texas STAR Database

pericles.pericles-prod.literatumonline.com

The Laryngoscope, EarlyView. Lue lisää

Giants in Medicine

jamanetwork.com

This essay reflects on an otolaryngologist’s relationship with her m… Lue lisää

facebook