Suomen otolaryngologiyhdistys ry

Vuoden 2019 KNK-lääkäri

atula00, huhtikuu 14, 2019

Vuoden 2019 korva-, nenä- ja kurkkutautilääkäri on dosentti Jura Numminen! Onnea Jura!

Valinnan suoritti Suomen korva-, nenä- ja kurkkutautilääkäreiden yhdistyksen hallitus jäsenistön ehdotusten perusteella.

Jura toimii ylilääkärinä Tampereen yliopistollisessa sairaalaassa. Hän on syntynyt Vaasassa, ja hän valmistui lääketieteen lisensiaatiksi Ruotsissa Uumajan yliopistosta, ja korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkäriksi Tampereen yliopistosta. Hän on suorittanut lääketieteen tohtorin tutkinnon Tampereen yliopistossa, jossa hänelle on myönnetty myös korva-, nenä- ja kurkkutautiopin dosentin arvo. Tällä hetkellä Jura toimii TAYSssa
nenän alueen sairauksien vastaavana lääkärinä ja ylilääkärinä. Sotilasarvoltaan hän on lääkintäkapteeni. Perusteluissa mainitaan Jura Nummisen olevan arvostettu ja taitava kirurgi, jonka vuorovaikutustaidot potilaiden kanssa ovat vertaansa vailla. Työssään hänellä on aina potilas etusijalla ja hänen positiivinen tapansa kohdata potilaita on ollut esimerkkinä kaikille työtovereille.
Opetustyö on Juran kruunujalokivi. Esiintymis- ja opetustaidot ovat saaneet lukuisilta kollegoilta kiitosta ja hänet on valittu toistuvasti koulutustilaisuuksien parhaimmaksi luennoitsijaksi.

Syyspäivien 2018 paras luennoitsija

atula00, helmikuu 11, 2019

Helsingin kevätkokouksen iltajuhlassa julkistettiin edellisten koulutuspäivien eniten parhaan luennoitsijan ääniä saaneeksi kollegaksi Ahmed Geneid Helsingistä. Onnea Ahmed!

 

CEORL-HNS 2019 Abstract deadline on January 13 2019 

penttila01, joulukuu 12, 2018

Dear Members,

The 2019 CEORL-HNS congress will be held in Brussels from 29 June – 3 July 2019.  It promises to be a superb meeting in a beautiful and historic city.

The deadline for submission of abstracts has just been extended to 13 January 2019 – submit your abstract here: https://ceorlhns2019.org/abstract-submission/

You can view the preliminary congress program here: https://ceorlhns2019.org/program/

Use this chance to showcase your science at the largest ENT gathering in Europe.

See you in Brussels!

vanhemmat

Uutisia RSS

Results of the ADHERE upper airway stimulation registry and predictors of therapy efficacy

onlinelibrary.wiley.com

The Laryngoscope, EarlyView. Lue lisää

Errors in Author Affiliations

jamanetwork.com

In the Original Investigation titled “Sentinel Lymph Node Biopsy Usi… Lue lisää

facebook