Suomen otolaryngologiyhdistys ry

ORL-päivien luentotiivistelmät

heikkinen00, lokakuu 24, 2019

Tampereen päivien luennoitsijoiden lähettämät luentotiivistelmät ovat jäsenten luettavissa. Sisäänkirjautumisen jälkeen vasemmalle aukeaa linkki Dokumenttipankki→ Aiemmat koulutukset→ 2019 Ohjelma Tampere. Luentotiivistelmät ovat avattavissa ohjelmasta löytyvistä linkkeistä. Mikäli sisäänkirjautumistunnuksesi on hukassa, katso ohjeet verkkosivujen etusivulta.

Osallistu posterikilpailuun!

heikkinen00, lokakuu 9, 2019

KNK-tutkijaverkosto järjestää kevään 2020 ORL-päivillä posterisession yhteistyössä ORL-yhdistyksen ja Korvatautien tutkimussäätiön kanssa. Nyt on erinomainen tilaisuus tuoda omaa tieteellistä työtä tunnetuksi kotimaiselle kollegakunnalle!

Tarkempia tietoja näillä sivuilla kohdassa Tutkijaverkosto → Posterisesio

Vuoden 2019 KNK-lääkäri

atula00, huhtikuu 14, 2019

Vuoden 2019 korva-, nenä- ja kurkkutautilääkäri on dosentti Jura Numminen! Onnea Jura!

Valinnan suoritti Suomen korva-, nenä- ja kurkkutautilääkäreiden yhdistyksen hallitus jäsenistön ehdotusten perusteella.

Jura toimii ylilääkärinä Tampereen yliopistollisessa sairaalaassa. Hän on syntynyt Vaasassa, ja hän valmistui lääketieteen lisensiaatiksi Ruotsissa Uumajan yliopistosta, ja korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkäriksi Tampereen yliopistosta. Hän on suorittanut lääketieteen tohtorin tutkinnon Tampereen yliopistossa, jossa hänelle on myönnetty myös korva-, nenä- ja kurkkutautiopin dosentin arvo. Tällä hetkellä Jura toimii TAYSssa
nenän alueen sairauksien vastaavana lääkärinä ja ylilääkärinä. Sotilasarvoltaan hän on lääkintäkapteeni. Perusteluissa mainitaan Jura Nummisen olevan arvostettu ja taitava kirurgi, jonka vuorovaikutustaidot potilaiden kanssa ovat vertaansa vailla. Työssään hänellä on aina potilas etusijalla ja hänen positiivinen tapansa kohdata potilaita on ollut esimerkkinä kaikille työtovereille.
Opetustyö on Juran kruunujalokivi. Esiintymis- ja opetustaidot ovat saaneet lukuisilta kollegoilta kiitosta ja hänet on valittu toistuvasti koulutustilaisuuksien parhaimmaksi luennoitsijaksi.

vanhemmat

Uutisia RSS

Acute airway compromise after recombinant human TSH administration: A case report and review of the literature

onlinelibrary.wiley.com

The Laryngoscope, EarlyView. Lue lisää

What Does Head Impulse Testing Really Test?—Reply

jamanetwork.com

In Reply We thank Drs Curthoys and Halmagyi for their interest in our… Lue lisää

facebook