Suomen otolaryngologiyhdistys ry

Dosentti Matti Pukkila vuoden 2017 korva-, nenä- ja kurkkutautilääkäriksi

Kuopion yliopistollisen sairaalan (KYS) korva-, nenä- ja kurkkutautien klinikan osastonylilääkäri Matti Pukkila on valittu vuoden 2017 korva-, nenä- ja kurkkutautilääkäriksi.  Valinnan suoritti yhdistyksen hallitus.Matti

Pukkila on syntynyt Alavudella ja viettänyt lapsuutensa ja nuoruutensa Lapualla. Lääketieteen lisensiaatiksi hän on valmistunut Oulun yliopistosta ja korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkäriksi Itä-Suomen yliopistosta. Hän on suorittanut lääketieteen tohtorin tutkinnon Itä-Suomen yliopistossa, jossa hänelle on myönnetty myös korva-, nenä- ja kurkkutautiopin dosentin arvo. Tällä hetkellä Matti Pukkila toimii KYSissä pään ja kaulan alueen vaativan syöpäkirurgian ryhmän johtajana ja osastonylilääkärinä. Sotilasarvoltaan hän on lääkintäyliluutnantti.

Perusteluissa mainitaan Matti Pukkilan olevan arvostettu ja taitava kirurgi, jonka vuorovaikutustaidot potilaiden kanssa ovat vertaansa vailla.  Työssään hänellä on aina potilas etusijalla ja hänen positiivinen tapansa kohdata potilaita on ollut esimerkkinä kaikille työtovereille. Lisäksi dosentti Pukkilan sanavalmius on ilmiömäistä, eikä hänellä ole tapana jäädä sanattomaksi missään tilanteessa.

 

 

 

 

facebook