Suomen otolaryngologiyhdistys ry

Houkutteleva tarjous tutkimusprojektista New Yorkissa!

Hyvät kollegat,
 
Milan Amin ja Ryan Branski ovat lähestyneet minua ja pyytäneet jakamaan tietoa suomalaisessa korvalääkäriyhteisössä heidän akuutista tarpeestaan löytää uusi post doctoral research fellow tutkimusprojektiin joka koskee arpikudoksen muodostumista äänihuulessa. Kyseessä on hyvin etabloitunut tutkimusryhmä ja Milan Amin on kaikkien laryngologien tuntema kokenut kliinikko. Lyhyesti sanottuna kyseessä on loistava tilaisuus ahkeralle tutkijalle.
 
Terveisin
 
Teemu Kinnari, dos.
HYKS -korvaklinikka
 
Ryan Branski kuvailee tutkimusprojektia seuraavasti:
 
I work primarily in vocal fold fibrosis, but also more broadly in wound healing in the vocal folds. I hold 2 R01 grants from the NIH and a sub-contract award as a part of another NIH R01 to look at decellularized scaffolds in the vocal fold. The lab does work in cell culture and also a fair amount of animal work in various species. I’d hope for at least a one year commitment and the position is fully funded.  I would be happy to communicate directly to potential candidates to answer any further questions. 
 
Ryan C. Branski, Ph.D.
Associate Director, NYU Voice Center
Associate Professor, Otolaryngology-Head and Neck Surgery and
Communicative Sciences and Disorders
New York University School of Medicine
ASHA Fellow
345 East 37th Street, Suite 306
New York, NY 10016
Phone: (646) 754-1207
Fax: (646) 754-1222
www.nyuvoicecenter.org
ryan.branski@nyumc.org
facebook