Suomen otolaryngologiyhdistys ry

Vuoden 2019 KNK-lääkäri

Vuoden 2019 korva-, nenä- ja kurkkutautilääkäri on dosentti Jura Numminen! Onnea Jura!

Valinnan suoritti Suomen korva-, nenä- ja kurkkutautilääkäreiden yhdistyksen hallitus jäsenistön ehdotusten perusteella.

Jura toimii ylilääkärinä Tampereen yliopistollisessa sairaalaassa. Hän on syntynyt Vaasassa, ja hän valmistui lääketieteen lisensiaatiksi Ruotsissa Uumajan yliopistosta, ja korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkäriksi Tampereen yliopistosta. Hän on suorittanut lääketieteen tohtorin tutkinnon Tampereen yliopistossa, jossa hänelle on myönnetty myös korva-, nenä- ja kurkkutautiopin dosentin arvo. Tällä hetkellä Jura toimii TAYSssa
nenän alueen sairauksien vastaavana lääkärinä ja ylilääkärinä. Sotilasarvoltaan hän on lääkintäkapteeni. Perusteluissa mainitaan Jura Nummisen olevan arvostettu ja taitava kirurgi, jonka vuorovaikutustaidot potilaiden kanssa ovat vertaansa vailla. Työssään hänellä on aina potilas etusijalla ja hänen positiivinen tapansa kohdata potilaita on ollut esimerkkinä kaikille työtovereille.
Opetustyö on Juran kruunujalokivi. Esiintymis- ja opetustaidot ovat saaneet lukuisilta kollegoilta kiitosta ja hänet on valittu toistuvasti koulutustilaisuuksien parhaimmaksi luennoitsijaksi.

facebook