Suomen otolaryngologiyhdistys ry

TYKS Korvaklinikka valittu Kestomenestyjäksi

Suomen Lääkäriliitto ja Nuorten Lääkärien Yhdistys ry julkaisivat erikoistuvien lääkäreiden koulutuspaikkojen kestomenestyjät Lääkäripäivillä Helsingissä. Palkinnon kriteerinä oli viiden tähden koulutuspaikan tuloksen saavuttaminen kaikissa kyselyissä vuosien 2017–2021 aikana. Tähän upeaan saavutukseen kykeni TYKS Korvaklinikka. Klinikan koulutusvastuulääkäri (kova-lääkäri) LT Lotta Ivaska kävi noutamassa palkinnon.

Hyvän koulutuspaikan ominaisuuksia ovat mm. sellainen työkuormituksen taso, joka mahdollistaa oppimisen, koulutuksen suunnitelmallisuus, hyvä perehdytys, joustavat konsultointimahdollisuudet, hyvä ja saatavilla oleva ohjaus, koulutuksiin pääsy, vaikutusmahdollisuudet työhön sekä hyvä työyhteisö ja työilmapiiri.

Lisää kyselystä täältä: https://www.nly.fi/koulutuspaikkakysely/viisivuotiskatsaus/

Onnittelut TYKS Korvaklinikalle erinomaisesta saavutuksesta!

Kova-lääkäri Lotta Ivaska, TYKS Korvaklinikka

facebook