Suomen otolaryngologiyhdistys ry

Pään ja kaulan alueen syövät -kurssille paras palaute vuoden 2023 Lääkäripäivillä

Lääkäripäivät antoi kunniamaininnan vuoden 2023 parhaan osallistujapalautteen saaneelle Pään ja kaulan alueen syövät – päivitettyä tietoa yleislääkärille -kurssille. Kurssin järjesti ORL-yhdistys ja kunniamaininnan kävi hakemassa koko järjestelytoimikunnan puolesta dosentti Timo Atula.

Palautteen mukaan kurssi oli erinomainen ja sisälsi uutta tietoa. Sisältöjä pidettiin selkeinä, ja aihe oli kiinnostavasti esitelty. Kurssia pidettiin tapahtuman parhaana ja erittäin hyödyllisenä yleislääkärille. Positiivista palautetta tuli siitä, että puhujat olivat eri paikoista, nuoria ja vanhempia ja vähän eri erikoisaloiltakin. Kurssilla syntyi myös hyvää keskustelua.

Lääkärilehden juttu kuvan kera löytyy täältä: https://www.laakarilehti.fi/terveydenhuolto/laakaripaivien-koulutuspalkinto-ja-kunniamaininnat-jaettiin/

 

facebook