Suomen otolaryngologiyhdistys ry

Jäsenkirje lähtenyt, tarkistathan sähköpostisi!

Kesäkuun 2023 jäsenkirje on lähetetty jäsenille ja se on luettavissa myös jäsenalueen Dokumenttipankissa (vaatii kirjautumisen).

Jäsenkirjeet toimitetaan vain sähköpostilla, joten päivitäthän tarvittaessa oman sähköpostiosoitteesi sekä salasanan takana olevalle jäsensivustolle (”Muokkaa omia tietoja”) että suoraan yhdistyksen sihteerille (sihteeri@orl.fi). Ikävä kyllä nettisivujen tiedot ja jäsenkirjeen sähköpostilista eivät keskustele keskenään.

Jos et ole saanut jäsenkirjettä, yhteystietosi eivät todennäköisesti ole ajan tasalla. Erityisesti hyvinvointialueet ovat aiheuttaneet osoitemuutoksia, mutta muitakin sähköposteja palautui.

Jos et vielä ole jäsen, voit tehdä hakemuksen nettisivuilla, linkki etusivulla ja tässä: https://www.orl.fi/yhdistys/yhdistyksen-jaseneksi/ . Hallitus käsittelee hakemukset ja uusia jäseniä otetaan ydistykseen seuraavan kerran syyskoulutuspäivillä Oulussa.

Mukavaa kesää kaikille!

 

facebook