Suomen otolaryngologiyhdistys ry

Kevään 2019 ORL-päivät

Kartta latautuu...

Pvm/aika
Date(s) - 07.02.2019 - 08.02.2019

Sijainti
Kalastajatorppa

Kategoriat


2019 Ohjelma Helsinki

Ilmoittautuminen:

Hinta 250 € ja 7.1. alkaen 300 €.
Ilmoittautuminen sisältää illallisen, sitovat ilmoittautumiset illalliselle 15.1. mennessä (ilmoittautumislomakkeen kautta).

Maksutavat:
Osallistumistietojen täyttämisen jälkeen valitaan maksutapa. Osallistumismaksun voi maksaa
1) luottokortilla ilmoittautumisen yhteydessä
2) verkkolaskulla (yritykset/organisaatiot), maksutapalisä 10 €, huomaathan varata oikeat laskutustiedot valmiiksi (OTV-tunnus, operaattori)
3) PDF-laskulla, ei maksutapalisää. Huom! Lasku lähetetään sähköpostiin, jonka jälkeen laskun voi käydä maksamassa pankissa/verkkopankissa.

HUOM! Jos valitset maksutavaksi verkko- tai PDF-laskun, varmistathan että annat laskutustiedot oikein. Laskulle jälkikäteen tehtävistä muutoksista veloitetaan 5 €

Majoitus:

Hilton Helsinki Kalastajatorppa hotellista on varattu ORL-kevätpäivien osallistujille majoituskiintiö. Huoneet ovat varattavissa majoitustilanteen mukaan. Huonehinnat:

standard 1hh 130 EUR/vrk
standard 2hh 150 EUR/vrk

Varaukset voi tehdä varauslinkin kautta osoitteessa http://www.kalastajatorppa.hilton.com

Varaustunnus G1TURC tulee mainita kohdassa group code.

Varauksen voi tehdä myös puhelimitse +358 (0)9 45811 tai sähköpostilla helsinkikalastajatorppa@hilton.com.

Ilmoitathan myös silloin varaustunnuksen G1TURC, jotta saat huoneen erikoishintaan.

Osallistumisen peruuttaminen:
Osallistumisen peruminen tulee tehdä kirjallisesti Aboa kongressi- ja tapahtumapalveluille (info@aboaservices.fi) 6.1.2019 mennessä. Tämän päivämäärän jälkeen maksuja ei palauteta. Kaikista palautetuista osallistumismaksuista pidätetään 50 euron käsittelymaksu.

Vakuutus

Osallistujia ei ole vakuutettu konferenssin järjestäjien puolesta (matka-, sairaus-, tapaturma- tai vastuuvakuutus). Osallistujia kehotetaan tarkistamaan vakuutustensa voimassaolo.

Tapahtuman peruutus

Mikäli yhdistys jostain pakottavasta syystä joutuu perumaan tapahtuman, palautetaan osallistumismaksut kokonaisuudessaan maksaneelle taholle.

facebook