Suomen otolaryngologiyhdistys ry

ORL-koulutuspäivät ja yhdistyksen kevätkokous

Kartta latautuu...

Pvm/aika
Date(s) - 08.02.2024 - 09.02.2024

Sijainti
Kalastajatorppa

Kategoriat


Tervetuloa koulutuspäiville Helsinkiin helmikuussa!

Helsingin päivillä perehdymme ajankohtaiseen tietoon vakavista KNK-alueen infektioista, pohdimme KNK-alan resurssien tarkoituksenmukaista käyttöä sekä tarjoamme moniammatillista tietoa suuoireisen ja kasvokipupotilaan hoitoon. Päivillä on käytössä Oulussa käyttöön otettu sovellus, jonka kautta käytetään viestiseinää ja pyritään muutoinkin lisäämään interaktiivisuutta.

Hinta: 300 eur 12.1.2024 asti ja 350 eur 13.1.2024 alkaen jäsenille tai jäsenanomuksen jättäneille. Muille hinnat ovat vastaavasti 400 eur / 450 eur. Nyt on siis hyvä hetki hakea jäsenyyttä etusivuilla olevan linkin kautta!

Koulutuspäiville ilmoittaudutaan oheisen linkin kautta. Sessioiden puheenjohtajat, luennoitsijat ja väitöskirjaesittelijät on vapautettu ilmoittautumismaksusta ja heille on lähetetty oma linkki ilmoittautumista varten.

https://www.lyyti.in/ORL2024_kevatpaivat

Ilmoittautumisesta saat sähköpostiisi vahvistusviestin. Viestissä on linkki tilauskaavakkeelle, jonka kautta on mahdollisuus tilata ”Otsapeilin takaa” -ORL-historiikki, joka julkaistiin viime vuonna.

Majoituksen jokainen varaa itse. Hotelli Kalastajatorpalle on varattu alennettuun hintaan oikeuttava majoituskiintiö. Linkki varaussivustolle sekä muuta lisätietoa osallistumisesta löytyy täältä:

ORL_ osallistumisinfo_kevat 2024

Ohjelman viimeisin päivitys 30.1.2024 löytyy täältä:

ORL-2024-Helsinki-Ohjelma

facebook